Van wens naar realiteit: Top 5 beste Law of Attraction boeken van Abraham Hicks

  • Auteur: Yogi
  • Datum: March 11, 2023
Affiliate Disclaimer

Wij kunnen als affiliate van Amazon.nl en Bol.com commissie ontvangen bij een aankoop via onze website.

Hier zijn onze top 5 beste Law of attraction boeken van Abraham Hicks. Deze boeken zijn ideaal voor beginners, elk boek belicht de wet van aantrekking vanuit een andere invalshoek. Deze 5 boeken maken het verhaal rondom de law of attraction redelijk compleet, inclusief oefeningen en instructies hoe het in de praktijk toe te passen.

Ben je een fan van Abraham, dan heb je deze boeken waarschijnlijk al in huis. Heb je één of meerdere boeken nog niet gelezen, dan weet je als fan wat je te doen staat 🙂

Voor degenen die nog niets afweten van de Law of Attraction, Esther Hicks is samen met haar man (die inmiddels overleden is) de auteur van deze boeken. Zij channelt een groep niet-fysieke wezens die zich “Abraham” noemen. Abraham wordt vanwege Esther’s achternaam, ook wel Abraham Hicks genoemd.

De leringen van Abraham zijn gebaseerd op het idee dat we allen in staat zijn om onze gedachten te richten op wat we willen in het leven, en dat we door middel van de wet van aantrekking deze dingen kunnen manifesteren.

Boeknr. 1: Ask and it is Given

Ask and it is Given“, ook verkrijgbaar in Nederlands: Vraag en het wordt gegeven, is het boek waar je mee wilt beginnen als je nog niet echt bekend bent met de Law of Attraction. Dit boek bestaat uit twee delen – leringen over de wet van aantrekking en 22 manifestatie-technieken om ze in de praktijk toe te passen.

Het is inspirerend, duidelijk, geeft inzicht in wie en wat we zijn, waarom we hier zijn en welke wetten er hier werkelijk gelden. Elk hoofdstuk zal je helpen om een dieper begrip te krijgen van hoe onder meer je relaties, gezondheidsproblemen, financiën en carrière worden beïnvloed door universele wetten die van toepassing zijn in deze wereld.

Kort gezegd, dit boek “Ask and it is Given” leert je hoe je verlangens kunt manifesteren zodat je de nodige stappen kan maken naar een meer vreugdevolle leven.

Boeknr. 2: The Law of Attraction

The Law of Attraction” is het “go-to” boek over de wet van aantrekking. Dit boek is vertaald in het Nederlands onder de titel: De Wet van Aantrekking. Het geeft een uitleg over de Law of attraction en een stap-voor-stap instructie om bewust te creëren wat je wilt in deze tijd-ruimte realiteit (time space reality).

De kennis en inzicht die je zal krijgen door dit boek te lezen, zal al het gissen wegnemen uit het dagelijks leven. Je zal eindelijk begrijpen wat er gebeurt in je leven en hoe je bepaalde dingen, omstandigheden en mensen aantrekt.

Wat ook zo leuk aan dit boek is, dat in het begin van het boek wordt ingegaan op de oorsprong van Abraham Hicks en de unieke reis die Esther heeft gemaakt om een medium te worden voor de leringen van Abraham.

Boeknr. 3: Money and the Law of Attraction

Money and the Law of Attraction” is het perfecte vervolgboek nadat je de basisbeginselen van Abraham’s leringen in “The Law of Attraction” hebt geleerd. Dit boek gaat dieper in op de praktische kant van bepaalde aspecten, door je te laten zien hoe je de krachtige wet van aantrekking kunt gebruiken om geld en rijkdom aan te trekken.

Maar dat is nog niet alles! Het biedt ook concrete stappen voor het aantrekken van gezondheid en geluk. Dit boek is geschreven om je bewust te maken van de krachtigste wet in het universum – de law of attraction – zodat je het specifiek voor jezelf kan laten werken.

Boeknr. 4: The Vortex

The Vortex” is het meest metafysisch geavanceerde boek van Abraham in deze collectie. Dit boek gaat over hoe de Law of attraction werkt in relatie tot anderen in je leven. “The Vortex” onthult talrijke verkeerde aannames die aan de basis liggen van elk relatieprobleem en leidt je naar een helder begrip van de krachtige creatieve Vortex die de relaties heeft samengebracht die je hebt gewenst.

Abraham laat je zien hoe je in die Vortex kunt komen, waar je zult samenkomen met alles en iedereen waarnaar je op zoek naar bent. De concepten kunnen voor beginners ingewikkeld lijken, en daarom aan te bevelen om eerst de eerder genoemde boeken te lezen voordat je dit boek oppakt.

Boeknr. 5: The Astonisingh Power of Emotions

The Astonishing Power of Emotions” is een interessante aanvulling op de andere fantastische boeken van Abraham Hicks. Dit boek is ook in het Nederlands verkrijgbaar: De verbazingwekkende kracht van je emoties.

Het begint met een bondige samenvatting van de kracht van je emoties bij het aantrekken van wat je wilt. Maar het grootste deel van het boek is gewijd aan het toepassen van de kracht van je emoties op echte levensvoorbeelden. Elk van de 33 voorbeelden in het boek zal je helpen positieve veranderingen teweeg te brengen in je leven. Het gaat erom de frequentie van jezelf te matchen met de frequentie van datgeen wat je wenst, pas dan zal er manifestatie plaatsvinden. Dit is de kracht van de wet van aantrekking en er zijn geen uitzonderingen op de regel.

Dit waren de Top 5 beste Law of Attraction boeken van Abraham Hicks.

Boeken van Esther Hicks bij Bol.com

Misschien vind je de volgende artikelen ook interessant: