Smaakvol en gezond water met de Brita waterfilterkan

  • Auteur: Yogi
  • Datum: March 16, 2023
Affiliate Disclaimer

Wij kunnen als affiliate van Amazon.nl en Bol.com commissie ontvangen bij een aankoop via onze website.

Schoon drinkwater is essentieel voor een gezonde levensstijl. Helaas is kraanwater vaak vervuild met onzuiverheden zoals chloor, kalk, lood en andere verontreinigingen. Het filteren van water is daarom noodzakelijk om de gezondheid van ons lichaam te beschermen.

De Brita waterfilterkan is een van de populairste opties voor het filteren van water en biedt verschillende voordelen voor uw gezondheid en het milieu. In dit artikel zullen we de voordelen van de Brita waterfilterkan bespreken en waarom het een goede keuze kan zijn voor uw huishouden.

Brita waterfilterkan

De Brita waterfilterkan is een handig en eenvoudig te gebruiken systeem om kraanwater te filteren. Het systeem werkt door middel van een filterpatroon dat in de kan wordt geplaatst en het water filtert terwijl het door het patroon stroomt. Het filter verwijdert onzuiverheden zoals chloor, kalk en andere verontreinigingen uit het water, terwijl het de natuurlijke mineralen en voedingsstoffen behoudt die nodig zijn voor een goede gezondheid. Dit zorgt ervoor dat het water een betere smaak heeft en beter is voor ons lichaam.

Voordelen van de Brita waterfilterkan

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van de Brita waterfilterkan:

Verbeterde smaak en geur

Een van de meest opvallende voordelen van het gebruik van de Brita waterfilterkan is de verbeterde smaak en geur van het water. Het filter verwijdert onaangename geuren en smaken zoals chloor, zodat het water frisser en lekkerder smaakt.

Verwijdering van onzuiverheden

Het Brita-filter verwijdert onzuiverheden zoals kalk, lood en andere verontreinigingen uit het water. Dit vermindert de hoeveelheid onzuiverheden die we consumeren en kan bijdragen aan een betere gezondheid.

Gemakkelijk te gebruiken

De Brita waterfilterkan is eenvoudig te gebruiken en vereist geen extra installatie. Het enige wat u hoeft te doen is het filterpatroon in de kan plaatsen en de kan vullen met kraanwater.

Kostenbesparend

Door het gebruik van de Brita waterfilterkan kunt u geld besparen. In plaats van steeds flessenwater te kopen, kunt u kraanwater gebruiken en het filteren met de Brita waterfilterkan. Dit is een duurzame en kosteneffectieve oplossing op lange termijn.

Milieuvriendelijk

Het gebruik van de Brita waterfilterkan is ook een milieuvriendelijke keuze. In plaats van plastic flessenwater te kopen, kunt u kraanwater gebruiken en het filteren met de Brita waterfilterkan. Hierdoor wordt de hoeveelheid plastic afval verminderd

De Marella waterfilterkan van Brita

De Marella waterfilterkan, is een van de meest bekende producten van Brita, heeft een capaciteit van 2,4 liter en wordt geleverd met drie Maxtra+ filterpatronen die samen goed zijn voor zo’n 150 liter gefilterd water. De filterpatronen zijn gemakkelijk te vervangen en gaan lang mee, waardoor u geld bespaart op de lange termijn.

Bovendien heeft de Brita waterfilterkan een ergonomisch ontwerp dat zorgt voor een goede grip en gemakkelijk te hanteren is. De kan heeft ook een handige schenktuit en een deksel om stof en andere verontreinigingen buiten te houden.

Hiernaast de Marella Waterfilterkan. De prijs van deze waterkan varieert naar gelang de hoeveelheid waterfilterpatronen worden bijgeleverd.

De filterpatronen kunnen uiteraard ook los worden gekocht. De Marella waterfilterkan heeft ook een XL variant met een capaciteit van 3.5 liter.

Er zit ook een display boven in dat aangeeft wanneer het filter vervangen moet worden.

Hoe werkt de Brita waterfilterkan?

De Brita waterfilterkan is zeer eenvoudig te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is het filterpatroon in de kan plaatsen en de kan vullen met kraanwater. Het water zal dan langzaam door het filterpatroon stromen en worden gezuiverd van onzuiverheden. Het gefilterde water kan vervolgens direct uit de kan worden gedronken of worden gebruikt voor het bereiden van voedsel en dranken.

Het is belangrijk om het filterpatroon regelmatig te vervangen om optimale resultaten te behalen. De Brita Maxtra+ filterpatronen gaan ongeveer een maand mee, afhankelijk van de hoeveelheid water die u filtert. Door het regelmatig vervangen van de filterpatronen blijft het filteren van het water effectief en krijgt u de beste smaak en kwaliteit van het gefilterde water.

Wat vinden kopers van de Brita waterfilterkan?

Dat het ontzettend populair is getuigt het aantal reviews die er te vinden zijn op amazon.nl, 70.000 plus reviews maar liefst met een waardering van 4.7 van de 5 punten.

Water smaakt echt veel beter, mooi design, korreltje zou erbij en het is spa blauw, fijn dat er een display is die aangeeft wanneer het filter vervangen moet worden, past ook nogeens in de koelkast deur, mooie prijs, zijn zo enkele one-liners van kopers.

Samenvattend

De Brita waterfilterkan is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve manier om kraanwater te filteren. Het biedt verschillende voordelen, waaronder een betere smaak en geur van het water, verwijdering van onzuiverheden, gemakkelijk in gebruik, kostenbesparend en milieuvriendelijk.

De Marella waterfilterkan is een populaire keuze vanwege de capaciteit en het ergonomische ontwerp. De Brita waterfilterkan is te bestellen bij Amazon.nl en Bol.com.

Brita Waterfilterkan bij Bol.com

Links