Yoga Yogi

wellness tips & reviews

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Boek Review: Living With The Himalayan Masters

living with the himalayan masters image

Living With The Himalayan Masters van Swami Rama is een boek met een verzameling van korte spannende en verbazingwekkende verhalen over de spirituele ervaringen van Swami Rama. 

Waar gaat dit boek over?

Dit boekt telt 14 hoofdstukken waarin Swami Rama verslag doet over zijn spirituele reis door de bergen in de Himalaya en zijn ontmoetingen met verschillende verlichte wijzen, sadhus, yogi’s en beroemde lerarenIn dit boek komen diverse spirituele onderwerpen aan de orde, zoals Mantra’s, Kundalini en Tantra.

Ook zijn ontmoetingen met spirituele meester zoals Mahatma Gandhi, Maharishi Raman, Tagore en Aurobindo en de lessen die hij van al deze meesters geleerd heeft zijn terug te vinden in dit boek.

Wat vind ik zo leuk aan dit boek?

Korte verhalen, makkelijk te lezen  Met dit boek was ik voor een paar uur zelf in de Himalaya, living with the Himalyan Masters. Heb genoten van de eenvoud, diepgang en schoonheid van dit boek.  

Wat anderen zeggen over Living with the Himalayan Masters

Op Amazon.com scoort dit boek een bijna perfecte score van 4.6 van de 5 sterren op basis van 600 plus reviews. I like the simple descriptions with profound meaning in each story, Wonderful True Story of the Life and Training of a Swami, Superb book on yogic experiences, zijn een paar van de reviews op Amazon.

Op Goodread.com wordt dit boek gewaardeerd met een 4.0 van de 5 sterren op basis van 220 plus reviews. I felt like roaming with Swami Rama in the Himalayas while reading this book. What a divine experience. It has great similarity with the most acclaimed book “The Autobiography of a Yogi” and is equally good, aldus een reviewer op Goodread.

Dit boek is een tijdloze klassieker van één van de meest invloedrijke yogameesters van de 20e eeuw. Het neemt je mee naar de grotten van de Himalaya en introduceert je aan de geweldige adepten die er leven. Dit is het echte verhaal van een man wiens hele leven een fantastisch spiritueel avontuur was. Een van de beste boeken over spiritualiteit ooit! 

aldus Linda Johnsen (Auteur van diverse boeken over yoga en meditatie).

Aanbeveling

Living With The Himalayan Masters is de moeite waard voor mensen die meer willen weten over het leven en open staan voor een spiritueel avontuur. Dit boek is verkrijgbaar bij Bol.com. De Nederlandse vertaling van dit boek heet “Tussen Wijzen en Dwazen“. Review geschreven door Raj.

Benieuwd naar de Bestsellers bij Amazon.nl klik op de banner voor een totaal overzicht.

Vitamines en supplementen online kopen
GezondheidGezondheid
Mooi en gezondMooi en gezond