Miljoenen artikelen
Klik Hier voor een vergelijking van de 3 Beste Neusdouches.

Manduka eQua Yogamat Handdoek

Manduka-eQua-Hand-TowelElke yogi weet dat je voor goede yogaspullen bij Manduka moet zijn.

Manduka heeft altijd de beste yogaspullen, en de eQua Yogahanddoek is daar geen uitzondering op.

Deze handdoek zal je training enorm verbeteren door je handen en voeten stevig op hun plek te houden, zodat jij je kan focussen op je flow.

Meer Grip

Eén van de grootste risico’s die je als yogi loopt, is wegglijden op je handdoek terwijl je een houding probeert vast te houden, met alle gevaren van dien. Met deze handdoek hoef je je daar niet langer zorgen om te maken: hij voelt zo zacht als suède aan, maar geeft opmerkelijk veel grip.

Een hele handige functie is de ‘sweat activated grip’
; als de handdoek vochtig wordt, geeft hij nóg meer houvast. Veel mensen maken de handdoek zelfs een beetje nat voordat ze beginnen om van deze verbeterde grip gebruik te kunnen maken.

Multifunctioneel

Deze handdoek doet zelfs heel veel meer dan alleen houvast geven tegen het uitglijden: Hij blijft bijvoorbeeld plat op je mat liggen, zodat hij niet bij elke nieuwe houding weer goed gelegd hoeft te worden.

Als de handdoek niet gebruikt wordt voor intense yogalessen, kan hij als sjaal of als deken in herstellende houdingen als savasana gebruikt worden. Ook is hij ideaal om bij je te hebben als je hem over een studio mat wil leggen, als extra bescherming tegen bacteriën.

Uitgebreide Kleurkeuze

De eQua Yoga Mat handdoek is beschikbaar in acht prachtige kleuren: Binda (zwart), Geyser (lichtblauw), Isabela (roze), Lantana (lichtpaars), Magic (dieppaars), Midnight (diepblauw), Oceana (groen), Thunder (grijs).

Specificatie

• Gespleten microvezeltechnologie
• Duurzamer en beter dan handdoeken van katoen of polyestermenging
• Anti-slip textuur als hij vochtig is om handen en voeten grip te geven
• Zacht en sneldrogend
• Strak gewoven voor een suède-achtig gevoel
• Weegt 450 gram
• Gemaakt van recyclebaar, synthetisch materiaal

Deze handdoeken is 3 maten verkrijgbaar: Standaard (182.9 cm), lang ( 200.7 cm), en extra lang (218.4cm); past op alle yogamatten

De eQua handdoek kan met de wasmachine gewassen worden op de koude stand, en kan voor het beste resultaat beter opgehangen worden om te drogen, hoewel hij wel in de droger kan op lage temperatuur. Let op, wasverzachters worden niet aangeraden, aangezien ze de handdoek glad kunnen maken. Ook is aan te raden de handdoek voor het eerste gebruik te wassen met vergelijkbare kleuren.

Reviews

manduka equa yogamat handdoekOp Amazon.com heeft de eQua Yogamat handdoek 4.1 uit 5 sterren gekregen, met meer dan 150 beoordelen. Op de Manduka website heeft hij een 5 uit 5 gekregen.

Ook op andere consumentenwebsites wordt de handdoek vrijwel perfect beoordeeld. Een Amazon beoordelaar zegt dat de handdoek ideaal is voor warme yogasessies en veel houvast biedt.

equa yogamat handdoek
Ook geeft deze beoordelaar aan met de handdoek veel minder last van gladheid door zweet te hebben, en dat de handdoek erg comfortabel aanvoelt.

De enige negatieve beoordelingen die over de handdoek gegeven worden, gaan er voornamelijk over dat hij wat prijziger is dan een normale handdoek.

Als je echter bedenkt dat de Manduka eQua Yogamat handdoek vrijwel onverwoestbaar is en je hem jarenlang kan blijven wassen en gebruiken, bespaar je toch meer geld dan als je een normale handdoek koopt.

De eQua Mat Yogahanddoek is verkrijgbaar bij yogamat-online.nl en bij Bol.com.

Online WebshopProductPrijs  
logo bol.com Manduka eQua Yogamat Handdoek € 42,50 bestel

Add a Comment