Miljoenen artikelen
Klik Hier voor een vergelijking van de 3 Beste Neusdouches.

Gaiam Grippy Yogamat Handdoek

gaiam_duogrip_citron_storm-500x500De naam Gaiam is onlosmakelijk verbonden met yoga. Al 25 jaar maken ze yogamatten en yogahulpmiddelen voor iedereen; van de beginnende student tot de ervaren leraar.

Altijd zijn ze op zoek naar nieuwe manieren om de yogi te helpen in de evolutie van yogabeoefening.

Het is daarom niet verassend dat ze nu een unieke hybride mat-handdoek hebben geproduceerd.

GAIAM GRIPPY YOGA MAT-HANDDOEK

De Grippy Yoga Mat-Handdoek is een combinatie van een yogamat en een yogahanddoek. Het kan daarom op zichzelf gebruikt worden, of bovenop een yogamat als extra opvulling.

Deze bijzondere mat-handdoek combinatie is speciaal voor Hot Yoga ontworpen, maar kan voor elke vorm van yoga gebruikt worden.

Dankzij het materiaal waarvan de mat-handdoek gemaakt is, geeft het een fantastische steun voor handen en voeten en neemt het tegelijk zweet op. Ook droogt hij snel; ongeveer twee keer zo snel als een gewone katoenen handdoek.

SPECIALE PVC STEUN

gaiam grippy towelDe Grippy Yoga Mat-Handdoek maakt een einde aan het probleem van wegglijdende handdoeken en matten tijdens de yoga.

Aan de onderkant van de microvezel Grippy Mat-Handdoek zit een laag van uniek gaasachtig PVC materiaal dat je mat op de meeste vloeren stevig vasthoudt.

Zo heb je de gelegenheid om meer te concentreren op de asana’s terwijl de mat-handdoek je veilig ondersteunt.

VERZORGING

Met goede verzorging kun je de Grippy Mat-Handdoek jarenlang blijven gebruiken. Hij is gemakkelijk in de wasmachine te wassen op een koude stand, en kan dan hangend drogen. Let wel op met wasverzachter of drogers; deze kunnen de grip van de handdoek negatief beïnvloeden.

Wassen met warm water kan er voor zorgen dat de steunende PVC laag slijt. Het wordt aanbevolen de handdoek de eerste paar keren alleen te wassen, om de kans dat de kleur afgeeft te verminderen.

SPECIFICATIES

• 61 cm x 173 cm; past precies op standaard yogamatten
• 78% polyester en 22% nylon microvezel oppervlak
• Antislip PVC ondersteuning
• Machine wasbaar
• Droogt twee keer zo snel als een katoenen handdoek

Reviews

Op bol.com kreeg de mat-handdoek combinatie 4 uit 5 sterren met twee reviews. Hier werd vooral de kwaliteit van de mat geprezen en de stevige ligging. Een minpunt dat genoemd werd is dat de mat-handdoek te kort is voor lange yogamatten en dat hij redelijk zwaar is.

gaiam grippy yoga towelOp Amazon.com is de Gaiam Grippy Mat Handdoek erg positief beoordeeld, met 4.1 uit 5 sterren op basis van meer dan 250 reviews. De meeste positieve reviews noemden de antislip kwaliteiten en de onkreukbaarheid van de mat-handdoek.

Eén enthousiaste beoordelaar schreef: ‘de mat (handdoek) kreukt helemaal niet. Je kunt hem niet eens in beweging krijgen, tenzij je klaar bent om de les te verlaten.

Onderstaand een promotiefilmpje van Gaiam.


CONCLUSIE

De unieke microvezel Grippy Mat Handdoek met PVC ondersteuning is een fantastische keuze als je op zoek bent naar een yogamat handdoek met een geweldige grip voor handen en voeten, waarbij de stevigheid ervoor zorgt dat je de mat ook los van de yogamat kan gebruiken voor oefeningen.

Dit is een voordeel waarmee de Grippy Yogamat Handdoek van Gaiam zich duidelijk onderscheidt van alle andere yogahanddoeken.

Online WebshopProductPrijs  
Logo ZenArtikelenGaiam Grippy Yogamat Handdoek€ 24,95 bestel
logo bol.com Gaiam Grippy Yogamat Handdoek€ 24,95 bestel

Add a Comment