Flower of Life Waterkaraf

Waterkaraf Flower of Life

Deze waterkaraf is geen gewone maar een magische waterkaraf. Het ziet er niet alleen leuk uit maar heeft in het bijzonder het vermogen om eten en drinken te revitaliseren en te stabiliseren

Deze eigenschap is te danken aan de vorm en het Flower of Life symbool onderin de karaf. De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in vloeistoffen.

Wil je meer weten over de werking hiervan en over Flower of Life producten, lees dan verder.

Geometrische patronen in spirituele tradities

Flower of Life ook wel “Bloem des Levens” genoemd in het Nederlands geldt als één van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. 

Heilige geometrie verwijst naar de geometrische vormen en patronen die alles in het universum creëren. Het Flower of Life symbool, is een “Powerhouse of Energy” en wordt in verschillende spirituele tradities gezien als een visuele weergave van onze verbondenheid met alles in het universum. 

Geometrische patronen in spirituele tradities

Heilige symbolen vinden we terug in alle spirituele tradities. Het belang van symbolen gaat zelf duizenden jaren terug als we kijken naar de Hindoe Traditie. Daar worden Mantra’s gezien als “Words of Power” en elke mantra heeft een corresponderende Yantra. 

Een Yantra is een geometrisch patroon met andere woorden een Yantra is een visuele weergave  van de mantra en heeft in essentie dezelfde energie vibratie als de mantra zelve. Mandala’s daarentegen zijn expressies van Yantras verrijkt met kleuren en eigen creativiteit.

Geometrische patronen en Chakra’s

De verbondenheid met symbolen in ons eigen leven vinden we terug in de chakra’s van ons lichaam. Zo zijn er 7 hoofd chakra’s in ons lichaam die allemaal verschillende eigenschappen, emoties, mantra and ook yantra of symbool herbergen. Hieronder vind je de yantra’s van de 7 hoofdchakra’s.

Geometrische patronen een natuurkundig verschijnsel

Op zich is dit geen acracadabra want vanuit de natuurkunde weten we dat geluid uit verschillende frequenties  bestaat en elke frequentrie een golflengte heeft. Wetenschappers hebben aangetoond dat elke frequentie een corresponderende geometrisch patroon met zich meebrengt.

Toepassing van de Flower of Life patroon

De flower of life wordt  voornamelijk toegepast voor het revitaliseren en stabiliseren van eten en drinken. De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in vloeistoffen. 

 Van het Bloem des Levens symbool wordt aangenomen dat het alle geometrie van het leven zoals wij het kennen op de planeet Aarde bevat. Het is een universeel symbool van energie, het leven en de verbinding tussen alle dingen. Klik hier als je geinteresseerd in Bloem des Levens producten.

Om dit beter te begrijpen kijken we naar het onderzoek van Dr. Masaru Emoto. Hij heeft aangetoond dat water een magisch eigenschap heeft. Namelijk dat de moleculair structuur van water verandert naar de energie van de omgeving waar het aan wordt blootgesteld.

Hij maakte foto’s van waterkristallen en stelde vast dat de positief beinvloede watermonsters mooie en perfect gevormde kristallen opleveren, terwijl negatievce woorden, gedachten of emoties resulteren in lelijke, misvormde en beschadigde kristallen.

In zijn boek “De boodschap van water” gaat hij hier uitgebreid op in. Zo laat hij bijvoorbeeld zien dat het spelen van Heavy Metal verstoorde kristallen oplevert,  terwijl klassiek muziek daar tegenover mooie kristalformaties teweegbrengt.

Emoto heeft diverse water gerelateerde titels op zijn naam staan waaronder: Water en het universum, The miracle of water, The healing power of water, Water crystal healing, The true power of water en The secret life of water.

In de video hieronder zie je voorbeelden van waterkristallen uit verschillende bronnen en ook het effect van woorden op water. Opvallend is dat de waterkristal van vervuild water er niet uitziet, het is lelijk en vervormd. Met deze wetenschap zouden we even stil kunnen staan bij de vraag hoe zuiver ons kraanwater nu eigenlijk is. 

Leidingwater

Het leidingwater in Nederland is goed te drinken. Tegelijkertijd weten we dat er chemicalien gebruikt zijn om het water te zuiveren, er sporen van medicijnen en verschillende andere stoffen te vinden zijn in ons drinkwater en het water bloot heeft gestaan aan onzuiverheden in het leidingnetwerk. 

Uitgaande van Emoto’s onderzoek zou je zeggen dat het beter is om ons water eerst te zuiveren of te revitaliseren voor gebruik. Maar de vraag is kan dat? Het antwoord op deze vraag is, ja dat kan met de Flower of Life Waterkaraf!

Flower of Life Producten

Met de flower of life producten krijgen we nu de kans om zelf een belangrijke bijdrage te leveren aan de gemoedstoestand van water en daar mee ook je gezondheid. Het flower of life symbool onderin in het waterkaraf of glas transformeert en revitaliseert het water uit de kraan.

Slechts drie minuten in de Nature’s Design karaf is voldoende om verzwakt leidingwater op te waarderen. De onderzoeksresultaten komen uit het Laboratorium E.F. Braun CH3628 in Uttigen, Zwitserland. Je proeft het verschil. Er wordt gezegd dat kraanwater wat “harder” smaakt terwijl hetzelfde kraanwater na 3 minuten in de karaf gestaan te hebben toch zachter en prettig aanvoelt.  

Bloem des Levens Waterkaraffen

De waterkaraffen zijn in 3 varianten verkrijgbaar: 500 ml, 1300 ml en 2300 ml. Bij elk variant kan je kiezen uit 4 verschillende Bloem des Levens motief: Gold, Happy, White, Plantina. Er zijn ook glazen verkrijgbaar met het Bloem des Levens motief. Het glas heeft een inhoud van 250 ml.

karaffen

Luxe uitvoering Waterkaraffen

De waterkaraffen zijn in de 5 liter en 10 liter variant verkrijgbaar. Daarbij kan je ervoor kiezen om de bijbehorende houten standaard ook aan te schaffen. Deze karaffen zijn ideaal voor op kantoor, werkplek, of thuis om altijd goed water te kunnen tappen. Wordt geleverd met een glazen buis die gevuld kan worden met edelstenen. Klik op de betreffende plaatjes voor meer info.

Andere Flower of Life producten

Naast de bovenstaande waterkaraffen zijn er ook andere producten verkrijgbaar met het Bloem des Levens motief. Zoals Cadus waterkan, onderleggers, schalen, wijnglazen en waterflessen. De kan heeft onderin een ruimte die afgesloten kan worden, waarin je jouw eigen prachtige edelstenen, halfedelstenen en/of mineralen kunt doen, om daarmee het water in de karaf een extra lading te geven.