Yoga Yogi

wellness tips & reviews

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Flower of Life Waterkaraf

water

Waterkaraf Flower of Life

Deze waterkaraf is geen gewone maar een magische waterkaraf. Het ziet er niet alleen leuk uit maar heeft in het bijzonder het vermogen om eten en drinken te revitaliseren en te stabiliseren. Deze eigenschap is te danken aan de vorm en het Flower of Life (Bloem des Levens) symbool onderin de karaf. De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in vloeistoffen.

In dit artikel vind je onderstaand een aantal Flower of Life producten. Wil je meer weten over hoe water energetisch kan veranderen en waarom het aan te bevelen is om Flower of Life producten te gebruiken, lees dan het artikel “De magie van water”. 

Slechts drie minuten in de Nature’s Design karaf is voldoende om verzwakt leidingwater op te waarderen. De onderzoeksresultaten komen uit het Laboratorium E.F. Braun CH3628 in Uttigen, Zwitserland. Je proeft het verschil. 

Bloem des Levens Waterkaraffen

De waterkaraffen zijn in 3 varianten verkrijgbaar: 500 ml, 1300 ml en 2300 ml. Bij elk variant kan je kiezen uit 4 verschillende Bloem des Levens motief: Gold, Happy, White, Plantina. Elk motief correspondeert met eigen energetisch niveau en dat proef je ook. De Happy variant zoals hierboven afgebeeld is een die veel wordt verkocht. Er zijn ook glazen verkrijgbaar met het Bloem des Levens motief. Het glas heeft een inhoud van 250 ml.

karaffen

Luxe uitvoering Waterkaraffen

De waterkaraffen zijn in de 5 liter en 10 liter variant verkrijgbaar. Daarbij kan je ervoor kiezen om de bijbehorende houten standaard ook aan te schaffen. Deze karaffen zijn ideaal voor op kantoor, werkplek, of thuis om altijd goed water te kunnen tappen. Wordt geleverd met een glazen buis die gevuld kan worden met edelstenen. Klik op de betreffende plaatjes voor meer info.

Andere Flower of Life producten

Naast de bovenstaande waterkaraffen zijn er ook andere producten verkrijgbaar met het Bloem des Levens motief. Zoals Cadus waterkan, onderleggers, schalen, wijnglazen en waterflessen. De kan heeft onderin een ruimte die afgesloten kan worden, waarin je jouw eigen prachtige edelstenen, halfedelstenen en/of mineralen kunt doen, om daarmee het water in de karaf een extra lading te geven. 

Benieuwd naar de Bestsellers bij Amazon.nl klik op de banner voor een totaal overzicht.

Vitamines en supplementen online kopen
GezondheidGezondheid
Mooi en gezondMooi en gezond