Sale!

Arko Essentiel Essentiele Olie Jojoba (30ml)

9,95 6,97

Description

Jojoba is een altijd groene struik die groeit in het woestijnklimaat van Zuid Amerika. De olie die geëxtraheerd wordt uit de zaden lijkt qua samenstelling erg veel op menselijk talg waardoor hij een opvallende verwantschap met de huid en het haar heeft. Door zijn droge textuur en originele compositie heeft het vele cosmetische toepassingsmogelijkheden. Toegepast als dagelijks verzorgingsproduct versterkt het de hydrolipidenlaag van de huid en reguleert het de talgproductie van de vette huid. Ook de reinigende eigenschappen zijn uitstekend en het is probleemloos aan te brengen op de ogen en het gezicht. Ingredienten Jojoba zaad olie (simmondsia chinensis seed oil) 100% Gebruik Lichaam: Jojoba-olie is gemakkelijk over de hele huid te verdelen en zeer aangenaam voor de huid. Het trekt snel in, plakt niet en geeft een zijdezacht gevoel aan de huid. Breng de olie spaarzaam op en smeer het goed uit. Haar: Jojoba-olie is ook erg goed te gebruiken voor het haar. Een jeukende hoofdhuid of