Yoga Yogi

wellness tips & reviews

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Plastic Neti Pot Review

woman plastic netipot

De Neti pot kampioen in de licht gewicht klasse

Plastic Neti Pot Review

Met een Neti Pot kan je op een natuurlijke manier de neus en bijhorende holtes schoonmaken. Door het handige formaat kan je de Neti Pot makkelijk tegen je neus plaatsen.  Een Neti Pot kan je ook gebruiken bij allergie, verkoudheid en holte-ontstekingen. Deze licht gewicht plastic Neti Pot is net als de Rhino Horn Neti Pot bij uitstek geschikt voor op reis. of vakantie.

Productspecificatie

Deze Neti Pot heeft een volume van circa 100 ml en is gemaakt van hard plastic. Daarnaast heeft het twee inkepingen aan weerszijde voor een beter grip voor de duim en wijsvinger. Bij de aanschaf van dit product krijg je naast een handleiding ook een klein zakje Himalaya zout erbij.

Hoe de Plastic Neti Pot te gebruiken?

Vul de Neti Pot met lauwwarm kraamwater, doe een beetje natuurlijk zout zoals de Himalaya zout erin, even roeren and you are good to go! In het onderstaande fiimpje wordt dat stapsgewijs uitgelegd.

Voordelen

Het is licht van gewicht, makkelijk hanteerbaar, onbreekbaar, vaatwasbestendig en bovenal goedkoop. In tegenstelling tot de keramische Neti Pot, kan deze Neti Pot overal naar toe meenemen zonder zorgen te maken dat het bekneld raakt in je tas of koffer en mogelijk breekt. Deze Neti Pot wordt vooral in Amerika betiteld als de “Traveller’s” Neti Pot. 

Nadelen

Er zijn sommige die zeggen dat de Neti Pot geen dop heeft en dat het lastig schudden is om de zout op te lossen. Het karakteristieke van een Neti Pot is dat het juist geen dop heeft. Roeren met een lepel of de bovenkant bedekken met je handpalm en de tuituiteinde dicht maken met je duim en dan schudden, zijn twee meest voorkomende manieren om de zout goed op te lossen. Deze Plastic Neti Pot is verkrijgbaar bij Bol.com

Benieuwd naar de Bestsellers bij Amazon.nl klik op de banner voor een totaal overzicht.

Vitamines en supplementen online kopen
GezondheidGezondheid
Mooi en gezondMooi en gezond