Yoga Yogi

wellness tips & reviews

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Manduka kondigt een nieuwe kledinglijn aan

Manduka made for yoga

Manduka kledinglijn
[su_spacer]

Duurzaam ontworpen sportkleding voor mannen en vrouwen om de yogaervaring te verbeteren. Manduka wereldwijd bekend van door hun kwalitatief hoogwaardige yogamatten heeft in oktober 2015 bekend gemaakt dat ze hun eerste collectie yogakleding uit zullen brengen, gemaakt voor op de yogamat en in het dagelijks leven.
[su_spacer]

Made for Yoga

De “Made for Yoga” sportkleding is ontworpen met de hoogste standaarden voor duurzaamheid in gedachten, biedt innovatieve stijlen en is gemaakt om het lichaam in beweging perfect te ondersteunen.

Sky Meltzer, directeur van Manduka, vertelt dat Manduka bijna twintig jaar geleden, met het uitbrengen van de Manduka Black Mat Pro Yogamat een ware revolutie teweeggebracht heeft in de manier waarop yoga beoefend werd. Hij benadrukt dat het geloof van Manduka in de hervormende kracht van yoga, die tot uiting kwam in de legendarische mat, ook door zal schijnen in deze kledinglijn. Meltzer spreekt van een belangrijke stap in het optimaliseren van de yogaervaring op en naast de mat.
[su_spacer]

Door Yogi’s voor Yogi’s

De kledinglijn is geïnspireerd door yogaleraren, atleten en natuurwetten en ontworpen door yogi’s. De meest innovatieve ontwerptechnologie die in sportkleding beschikbaar is, gecombineerd met duurzaam materiaal als gerecycled polyester, biologisch katoen en hennep maakt dat de ‘Made for Yoga’ lijn optimaal comfort, een perfecte pasvorm en maximale beweging mogelijk maakt. Ideeal voor yoga.
[su_spacer]

Vrouwencollectie

De eerste vrouwencollectie van Manduka bevat een volledige lijn sport- en lifestylekleding, met onder andere broeken, bh’s en hemden die specifiek ontworpen zijn om support en comfort te bieden tijdens een yogasessie.
[su_spacer]

manduka-yoga-enwrap_med
[su_spacer]

De kleuren zijn geïnspireerd door de natuur, van de kleuren van een woestijn in de lente tot die van een oceaan en zijn kust in de zomer. De lijn heeft een eigentijdse stijl en drukt individualiteit en de eenvoud van het design uit.
[su_spacer]

Mannencollectie

Manduka’s eerste mannencollectie speelt in op een groeiende vraag naar yogakleding voor mannen en verenigt de herkenbare ontwerpen van ouderwetse atletiek met de comfort en functionaliteit van surfkleding.

De T-shirts, korte broeken, hemden, broeken en truien zijn gemaakt om bekende problemen van sportkleding op de yogamat op te lossen en tegelijk de aantrekkingskracht van buitenkleding uit te dragen. De kleuren zijn geïnspireerd op hoe je favoriete T-shirts en korte broeken er aan het einde van de zomer uitzien, gedragen en verkleurd door de zon.
[su_spacer]

Een nieuw tijdperk

Manduka’s ‘Made for Yoga’ lijn zou zomaar het begin van een nieuw tijdperk in yogakleding aan kunnen duiden, een vereniging van hoge functionaliteit met een hoog doel op de mat. In februari 2016 zal de volledige lente/zomer 2016 collectie met 40 unieke stijlen beschikbaar zijn voor de yoga gemeenschap te koop in sportwinkels, online warenhuizen en webshops.

Wil je een voorproefje van de collectie, dat kan via deze link. Meer informatie hieromtrent is ook te vinden op de website www.manduka.com.

Benieuwd naar de Bestsellers bij Amazon.nl klik op de banner voor een totaal overzicht.

Vitamines en supplementen online kopen
GezondheidGezondheid
Mooi en gezondMooi en gezond