jade_mat_colorsDe Jade Harmony Professional Yogamat van Jade Yoga wordt gemaakt van mileuvriendelijk natuur rubber met hele goede anti-slip eigenschappen.

Deze yogamat is het vlaggeschip van Jade Yoga en wordt door vele yoga beoefenaars beschouwd als de beste milieu vriendelijke yogamat.
[su_spacer size=”15″]

JadeYoga

Hoewel yoga de afgelopen tien jaar erg populair is geworden in het westen, het is nog maar niet zo lang dat we luxe yogamerken tegen komen. Jade Yoga behoort zeker tot de luxe categorie en heeft een uitgebreid assortiment aan kwalitatief goede yogamatten verkrijgbaar in allerlei afmetingen, gewicht en prachtige en bijzondere kleuren.
[su_spacer size=”15″]

Buy a yoga mat – Plant a tree

JadeYoga is erg mileu bewust en vele yoga liefhebbers voelen zich daar prettig bij. De yogamatten zijn “America Made” en worden gemaakt van 100% natuur rubber. Daarnaast wordt er voor elke yogamat die wordt verkocht ook een nieuwe boom geplant door JadeYoga. Inmiddels is de teller opgelopen tot bijna een ontzagwekkend aantal van 1.000.000 bomen.
[su_spacer size=”15″]

Uitstekende Grip

Het rubber zorgt voor een uitstekende grip en geeft je het vertrouwen om asana’s die toch iets meer vragen van je yogamat moeiteloos uit te voeren. Rubber is poreus en heeft met de zogenaamde open celstructuur ook het vermogen om vocht te absorberen. Dit betekent dat je tijdens het uitvoeren van asana’s niet zal uitglijden bij transpiratie. Deze mat is dan ook prima geschikt voor mensen die al heel gauw zweten tijden de oefeningen en bij uitstek geschikt voor de zogenaamde Hot Yoga Stijlen.

[su_spacer size=”15″]

Zonlicht

Er is een ding wat je met deze yogamat niet moet doen, en dat is lang bloostellen aan direct zonlicht. Het zonlicht tast namelijk het rubber aan en de yogamat zal langzamerhand zijn grip verliezen. Dus, heb je buiten een heerlijk yoga-workout gehad, neem dan na afloop je mat mee naar binnen en je zal er zo nog jaren plezier van hebben.
[su_spacer size=”15″]

Onderhoud

Omdat deze mat vocht absorbeert is het uit hygenisch oogpunt goed om de mat geregeld te reinigen. Dit kan eenvoudig met water en zeep en in de badkuip of douche grondig naspoelen. En laten drogen op een plek waarbij de mat niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht! Gebruik geen olie, oplosmiddelen of schuurmiddelen. Milde zeep is afdoende. Deze yogamat kan jaren mee mits het goed wordt onderhouden.
[su_spacer size=”15″]

Productkenmerken en specificaties

  • uitstekende grip
  • hoog comfort door goede demping
  • 100% natuurlijk rubber
  • gemaakt in de VS
  • verkrijgbaar is verschillende mooie kleuren
  • Voor elk verkochte JadeYoga mat wordt een nieuwe boom geplant
  • Aanbevolen door yogi’s over de hele wereld
  • Hand afwasbaar
  • Deze yogamat is 188 cm lang en 61 cm breed en is 5 mm dik.

[su_spacer size=”15″]

Wat anderen zeggen anderen van dit product

Kijkend naar Amazon dan zien we een waardering van 4.6 ster van de 5 sterren op basis van ruim 1200 reviews van kopers. 73% van de reviewers, waaronder tal van yogadocenten, gaven deze yogamat 5 sterren. Het belangrijkste dat elke keer naar voren komt in de reviews is de “excellent quality and grip”.

jade harmony wetVoor de OutdoorGearLab, een grote Amerikaanse reviewsite van groot aantal producten, was deze mat, goed genoeg om de Editor’s Choice award te winnen. Ze hebben er tal van testjes op deze mat uitgevoerd waaronder de mat nat maken en daarna kijken of er nog sprake is van voldoende grip voor oefeningen.
[su_spacer size=”15″]

Tot Slot

Ben je opzoek naar een mileuvriendelijke yogamat met in het bijzonder een uitstekende grip en ook mooie kleuren waar je uit kan kiezen, dan is de Jade Harmony Professional een prima keus. Met ruim duizend positieve reviews op Amazon kan je erop aan dat dit een goede keus is. Deze mat is verkrijgbaar bij Bol.com
[