Yoga Yogi

wellness tips & reviews

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Gaiam Grippy Yogamat Handdoek

gaiam grippy handdoek

Gaiam Grippy Yogamat Handdoek. De naam Gaiam is onlosmakelijk verbonden met yoga. Al 25 jaar maken ze yogamatten en yogahulpmiddelen voor iedereen; van de beginnende student tot de ervaren leraar.

Altijd zijn ze op zoek naar nieuwe manieren om de yogi te helpen in de evolutie van yogabeoefening.

Het is daarom niet verassend dat ze nu een unieke hybride mat-handdoek hebben geproduceerd.

GAIAM GRIPPY YOGAMAT HANDDOEK

Deze handdoek is een combinatie van een yogamat en een yogahanddoek. Het kan daarom op zichzelf gebruikt worden, of bovenop een yogamat. Deze bijzondere mat-handdoek combinatie is speciaal voor Hot Yoga ontworpen, maar kan voor elke vorm van yoga gebruikt worden.

Dankzij het materiaal waarvan de yogamat handdoek gemaakt is, geeft het een fantastische steun voor handen en voeten en neemt het tegelijk zweet op. Ook droogt hij snel; ongeveer twee keer zo snel als een gewone katoenen handdoek.

SPECIALE PVC STEUN

gaiam grippy towelDe Gaiam Grippy Yogamat handdoek maakt een einde aan het probleem van wegglijdende handdoeken en matten tijdens de yoga.

Aan de onderkant van de microvezel Grippy Mat-Handdoek zit een laag van uniek gaasachtig PVC materiaal dat je mat op de meeste vloeren stevig vasthoudt.

Zo heb je de gelegenheid om meer te concentreren op de asana’s terwijl de yogamat handdoek je veilig ondersteunt.

VERZORGING

Met goede verzorging kun je de Grippy yogama handdoek jarenlang blijven gebruiken. Hij is gemakkelijk in de wasmachine te wassen op een koude stand, en kan dan hangend drogen. Let wel op met wasverzachter of drogers; deze kunnen de grip van de handdoek negatief beïnvloeden.

Wassen met warm water kan er voor zorgen dat de steunende PVC laag slijt. Het wordt aanbevolen de handdoek de eerste paar keren alleen te wassen, om de kans dat de kleur afgeeft te verminderen.

SPECIFICATIES

• 61 cm x 173 cm; past precies op standaard yogamatten
• 78% polyester en 22% nylon microvezel oppervlak
• Antislip PVC ondersteuning
• Machine wasbaar
• Droogt twee keer zo snel als een katoenen handdoek

Wat vinden anderen van de Gaiam Grippy Yogamat Handdoek?

gaiam grippy yoga towel

Er zijn nauwelijk reviews te vinden in Nederland. Op Bol.com vinden we slechts één review. Kijken we naar Amazon.com dan zien we dat het gewaardeerd wordt met een 3.7 van de 5 sterren na 400 plus reviews. 

Fantastisch grip, goed te gebruiken bij Hot Yoga,  goed absorberend vermogen, is dik en voelt zacht aan, wordt er door veel kopers op Amazon.com opgemerkt. Er zijn daarentegen enkele kopers die zeggen dat na een paar keer wassen de naden los raken en sommige vinden het gewoonweg niet goed genoeg en geven de voorkeur aan de Manduka Yogitoes Yogamat Handdoek

Let op dat de Gaiam Grippy Yogamat Handdoek koud gewassen wordt, om verkleuringen en beschadigingen te voorkomen. Na het wassen moet de handdoek plat op de grond drogen.

Samenvattend

De unieke microvezel Grippy Mat Handdoek met PVC ondersteuning is een fantastische keuze als je op zoek bent naar een yogamat handdoek met een geweldige grip voor handen en voeten, waarbij de stevigheid ervoor zorgt dat je de mat ook los van de yogamat kan gebruiken voor oefeningen.

Dit is een voordeel waarmee de Grippy Yogamat Handdoek van Gaiam zich duidelijk onderscheidt van alle andere yogahanddoeken. Deze handdoek is verkrijgbaar bij Bol.com.

Benieuwd naar de Bestsellers bij Amazon.nl klik op de banner voor een totaal overzicht.

Vitamines en supplementen online kopen
GezondheidGezondheid
Mooi en gezondMooi en gezond