Yoga Yogi

wellness tips & reviews

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

De Magie van Water

water matsuro emoto

Flower of Life

De flower of life (Bloem des Levens) producten worden  voornamelijk toegepast voor het revitaliseren en stabiliseren van eten en drinken. De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in water.

Flower of Life geldt als één van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Heilige geometrie verwijst naar de geometrische vormen en patronen die alles in het universum creëren. Het Flower of Life symbool, is een “Powerhouse of Energy” en wordt in verschillende spirituele tradities gezien als een visuele weergave van onze verbondenheid met alles in het universum. 

Als jij je afvraagt hoe water beinvloedt kan worden door zo’n geometrisch patroon, lees dan verder over het werk van de wetenschapper Masuro Emoto. 

De boodschap van water

Dr. Masaru Emoto heeft aangetoond dat water een magisch eigenschap heeft. Namelijk dat de moleculair structuur van water verandert naar de energie van de omgeving waar het aan wordt blootgesteld.

Hij maakte foto’s van waterkristallen en stelde vast dat de positief beinvloede watermonsters mooie en perfect gevormde kristallen opleveren, terwijl negatieve woorden, gedachten of emoties resulteren in lelijke, misvormde en beschadigde kristallen.

In zijn boek “De boodschap van water” gaat hij hier uitgebreid op in. Zo laat hij bijvoorbeeld zien dat het spelen van Heavy Metal verstoorde kristallen oplevert,  terwijl klassiek muziek daar tegenover mooie kristalformaties teweegbrengt.

 

In de video hieronder zie je voorbeelden van waterkristallen uit verschillende bronnen en ook het effect van woorden op water. 

Leidingwater

Het leidingwater in Nederland is goed te drinken. Heeft het tegelijkertijd een hoog energetisch gehalte? Dat is lastig te zeggen want we weten niet waar het leiding water allemaal aan is blootgesteld. 

Nu we allemaal bewuster worden van wat we wel en niet willen eten en drinken, kiezen steeds meer mensen voor Flower of Life producten om water en eten te zuiveren dan wel te revitaliseren.  Klik hier voor populaire Flower of Life producten.

Benieuwd naar de Bestsellers bij Amazon.nl klik op de banner voor een totaal overzicht.

Vitamines en supplementen online kopen
GezondheidGezondheid
Mooi en gezondMooi en gezond