Het vinden van een goede yogamat, een yogamat die bij jou past, zo’n yogamat die precies geschikt is voor de yogastijl die jij beoefent, kan best een uitdaging zijn. Er zijn letterlijk honderden yogamatten op de markt, in alle soorten en maten, elk met hun eigen voor- en nadelen. Daarnaast is de “look and feel” van een yogamat toch iets persoonlijks. Wat de ene yogi vindt van een yogamat hoeft niet perse ook voor een andere yogi te gelden.

Dit maakt het allemaal niet makkelijker op om een goede yogamat te vinden. Zou het niet fijn zijn als je de nodige informatie zou hebben om producten met elkaar te vergelijken en zo tot een keuze te komen?

Wel nu, we hebben wat voorwerk gedaan en presenteren op deze pagina de naar ons idee, de 3 beste yogamatten. Deze yogamatten behoren tot de luxe klasse en kosten dan ook wat meer dan de gemiddelde yogamat. Ben je opzoek naar top kwaliteit en je wilt jezelf daar niet tekort in doen dan is een van deze 3 yogamatten zeker het overwegen waard.

Liforme Yogamat Review

De Liforme yogamat is een unieke en revolutionaire yogamat, gemaakt door Yogi’s voor Yogi’s, en is het resultaat van vijf jaar van intensieve research en ontwikkeling door de ...
Read More

Jade Harmony Professional Yogamat Review

De Jade Harmony Professional Yogamat van Jade Yoga wordt gemaakt van mileuvriendelijk natuur rubber met hele goede anti-slip eigenschappen.Deze yogamat is het vlaggeschip van Jade Yoga en wordt ...
Read More
Manduka yoga mat

Manduka Pro Yogamat Review

Manduka Pro Yogamat Review Manduka heeft een uitstekende reputatie in de yogamat industrie voor het maken van mooie en duurzame matten. Zij worden erkend als de beste in ...
Read More

De 3 Beste Luxe Yogamatten Vergelijkingstabel

Manduka-Black-Mat-PRO Manduka Pro Yogamat
jade harmony yoga mat Jade Harmony Professional Yogamat Liforme Liforme Yogamat
Prijs 88,95 € 82,95 € 135
Ook bekend als De Rolls RoyceYogamat De Beste Eco-Yogamat De AlignForMe Yogamat
Materiaal PVC Natuurrubber Natuurrubber
Celstructuur Dicht Open Open
Lengte 180 cm 188 cm 188 cm
Breedte 66 cm 61 cm 61 cm
Dikte 6 mm 5 mm 5 mm
Gewicht 3400 gram 2200 gram 2200 gram
Kleur Zwart Varieteit aan kleuren Varieteit aan kleuren
Voordelen superieure anti-slip laag, goede demping en stabiliteit, al 16 jaar werelds geliefde yogamat uitstekende grip en veerkracht, absorbeert vocht en verkrijgbaar in mooie kleuren unieke GripForMe anti-slip laag en AlignForMe systeem. uitstekende grip en veerkracht.
Nadelen Is relatief zwaar vergeleken met andere yogamatten Mag niet worden blootgesteld aan directe zonlicht Mag niet worden blootgesteld aan directe zonlicht
Uitstekende Grip vinkje vinkje vinkje
Mileu vriendelijk vinkje vinkje vinkje
Absobeert vocht - transpiratie cross vinkje vinkje
Levenslange Garantie vinkje cross cross
Manduka-Black-Mat-PRO Manduka Pro Yogamat
jade harmony yoga mat Jade Harmony Professional Yogamat Liforme Liforme Yogamat
Lees Review Lees Review Lees Review

Toelichting

1. De Manduka Pro Black Mat heeft ook een XL variant deze kost 105 euro en is 216 cm lang, 66 cm breed, 6 mm dik en 4300 gram.

2. Een open celstructuur wil zeggen dat de mat het vermogen heeft om vocht te absorberen. Een mat met een dicht celstructuur neem dus geen vocht op.

3. De Manduka Pro yogamat heeft een dicht celstructuur maar weet dankzij de superieure anti-slip laag ook bij vocht zijn grip te behouden. Dit wordt ook bevestigd in een review die te lezen is op de website van yogamat-online.

Close Menu