Law of Attraction boek: The Law of Attraction – Esther en Jerry Hicks

  • Auteur: Yogi
  • Datum: March 11, 2023
Affiliate Disclaimer

Wij kunnen als affiliate van Amazon.nl en Bol.com commissie ontvangen bij een aankoop via onze website.

Dit boek “The Law of Attraction”, New York Times bestseller, gaat over hoe je leven kan verbeteren en je doelen realiseren met de Law of Attraction (wet van aantrekking). In 2006 voor het eerst gepubliceerd, de Engelse editie telt 205 pagina’s en maakt deel uit van een serie Law of attraction boeken dat over de hele wereld veel populariteit geniet.

Dit boek bevat waarheden en inzichten die je leven kunnen veranderen. Het adresseert vragen die ons allemaal bezig houden: hoe kan ik succesvol worden, hoe kan ik rijk worden, hoe kan ik me zelf genezen, hoe kan ik een mooi en gelukkig leven met alle toeters en bellen voor mezelf manifesteren?

Abraham, die gechanneld wordt door Esther Hicks, legt in dit boek uit dat dit allemaal mogelijk is. In plaats van dat je geleefd wordt door de waan van de dag, kan je bewust je tijd en energie inzetten om persoonlijke doelen te behalen. En dat allemaal met de Law of attraction (de wet van aantrekking).

Er is van dit boek ook een Nederlandse editie verkrijgbaar, De Wet van Aantrekking.

Engelse Editie
Nederlandse Editie

Wie zijn Esther en Jerry Hicks

Esther Hicks en Jerry Hicks zijn een echtpaar uit Amerika. Jerry is inmiddels overleden. Esther Hicks channelt een groep niet fysieke wezens die zich Abraham noemen. We hebben elders op deze website al een uitgebreide beschrijving hebben gegeven van Esther en Jerry, klik op deze link als je meer wil lezen over hen: meer info over Esther en Jerry Hicks.

Waar gaat dit boek “The Law of Attraction” over?

Het boek bestaat uit 5 delen. Het eerste deel gaat over hoe Esther en Jerry Hicks in contact zijn gekomen met Abraham. Tevens worden de basisbeginselen van de Law of Attraction uitgelegd. In de delen daarna wordt steeds stapsgewijs een verdieping gegeven aan hoe de Law of Attraction toe te passen, hoe je gedachten en gevoelens kan veranderen, hoe er samengewerkt kan worden met je Inner Being, hoe die samenwerking gekoppeld is met je emoties en tot slot hoe je gefocused kan blijven te midden van alle afleiding om je heen.

Volgens Abraham is het mogelijk om al je wensen te manifesteren, maakt niet uit op welk gebied, school, werk, relatie of gezondheid. Je kan op een bewuste manier stapsgewijs er naar toe werken.

Voor wie is dit boek interessant?

“Ben je op zoek naar manieren om je leven te verbeteren en je doelen te bereiken? “The Law of Attraction” is het boek voor jou! In dit boek leer je hoe je gedachten en gevoelens invloed hebben op de realiteit die we ervaren en hoe je de wetten van aantrekking kunt gebruiken om de gewenste resultaten te manifesteren in je leven.

Of het nu gaat om geld, relaties, gezondheid of carrière, dit boek biedt praktische tips en technieken om je doelen te bereiken. Wordt niet langer geleefd door het leven, maar neem de controle over je eigen lot met de hulp van “The Law of Attraction”.

Dit boek is een aanrader als je wil weten hoe het allemaal begon tussen Esther Hicks en Abraham en het vermelden waard: een New York Times bestseller en een klassieker in de persoonlijke groei literatuur. Bestel nu en begin vandaag nog met het verbeteren van je leven!”

Een korte boekreview

Met dank aan Diana, Nederlandse Youtubber ze post regelmatig leuke videos . Tip: indien nodig, zet de ondertiteling aan van de video en selecteer via instelling: Nederlandse taal.

Boeken van Esther Hicks bij Bol.com

Misschien vind je de volgende artikelen ook interessant: