Law of Attraction boek: The Astonishing Power of Emotions – Esther en Jerry Hicks

  • Auteur: Yogi
  • Datum: March 11, 2023
Affiliate Disclaimer

Wij kunnen als affiliate van Amazon.nl en Bol.com commissie ontvangen bij een aankoop via onze website.

“The Astonishing Power of Emotions” van Esther en Jerry Hicks is een Law of Attraction boek dat je helpt je emoties te begrijpen en te gebruiken als een krachtige tool in je leven. Het onthult hoe je gedachten kunt veranderen om positieve emoties te creëren en daarmee je leven te verbeteren.

Het biedt praktische technieken en inzichten die je kunt toepassen om je relaties, carrière en financiën te verbeteren. Dit boek is geschreven door Esther en Jerry Hicks, experts op het gebied The Law of Attraction (wet van aantrekking).

The Astonishing Power of Emotions” onderscheidt zich van andere boeken van Esther en Jerry Hicks doordat het specifiek focused op emoties, die een belangrijk rol spelen in de werking van de Law of Attraction (wet van aantrekking).

Er is van dit boek ook een Nederlandse editie verkrijgbaar, De verbazingwekkende kracht van je emoties.

Engelse Editie
Nederlandse Editie

Wie zijn Esther en Jerry Hicks?

Esther Hicks en Jerry Hicks worden beschouwd als de grondleggers van het gedachtegoed van The Secret, en hebben vele baanbrekende boeken op hun naam staan. Jerry is inmiddels overleden. Esther Hicks channelt een collectief niet fysieke wezens die zich Abraham noemen. We hebben elders op deze website al een uitgebreide beschrijving hebben gegeven van Esther en Jerry, klik op deze link als je meer wil lezen over hen: meer info over Esther en Jerry Hicks.

Waar gaat dit boek “The Astonishing Power of Emotions” over?

Het boek bestaat uit 2 delen.

Het eerste deel “Discovering the Astonishing Power of Emotions”, staat in het teken van het ontdekken van de rol van emotie’s binnen de Law of Attraction. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de effecten van negatieve en positieve emoties, het emotionele begeleidingssysteem dat wij allemaal hebben, en hoe wij dat kunnen gebruiken om positieve veranderingen in ons leven te creëren.

Het tweede deel “Demonstrating the Astonishing Power of Emotions”, staat in het teken van het laten zien hoe het in het dagelijks leven werkt. Er worden 33 waargebeurde voorbeelden gegeven hoe je emoties kan gebruiken om positieve veranderingen in je leven teweeg te brengen. Deze voorbeelden laten zien dat anderen het toegepast hebben en successen hebben behaald en dat jij ook in staat bent om dat te doen.

Voor wie is dit boek interessant?

The Astonishing Power of Emotions van Esther en Jerry Hicks is een boek dat interessant is voor mensen die in het algemeen geïnteresseerd zijn in de Law of Attraction en opzoek zijn naar verdieping in de materie.

Dit boek is vooral aan te raden voor degene die opzoek zijn naar een manier om hun emoties beter te begrijpen en te gebruiken als een krachtige gids voor hun leven. Het kan hen helpen om:

  • Positieve emoties te creëren door hun gedachten te veranderen
  • Problemen op te lossen in hun relaties, carrière en financiën
  • De wet van aantrekking te begrijpen en toe te passen om hun doelen te bereiken
  • Praktische technieken en inzichten te leren die ze kunnen toepassen in hun dagelijks leven

Het boek is ook interessant voor mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke groei en het verbeteren van hun levenskwaliteit.

Een korte aanbeveling

Tip: indien nodig, zet de ondertiteling aan van de video en selecteer via instelling: Nederlandse taal.

Boeken van Esther Hicks bij Bol.com

Misschien vind je de volgende artikelen ook interessant: