Yoga Yogi

wellness tips & reviews

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

De 3 Beste Yogamatten

yoga 1

3 beste yogamatten – High Quality 

de 3 beste yogamatten

Het vinden van een goede yogamat, een yogamat die bij jou past, zo’n yogamat die precies geschikt is voor de yogastijl die jij beoefent, kan best een uitdaging zijn

Er zijn letterlijk honderden yogamatten op de markt, in alle soorten en maten, elk met hun eigen voor- en nadelen. Daarnaast is de “look and feel” van een yogamat toch iets persoonlijks. Wat de ene yogi vindt van een yogamat hoeft niet perse ook voor een andere yogi te gelden.

Dit maakt het allemaal niet makkelijker op om een goede yogamat te vinden. Zou het niet fijn zijn als je de nodige informatie zou hebben om producten met elkaar te vergelijken en zo tot een keuze te komen? Wel nu, hieronder presenteren we de naar ons idee, de 3 beste yogamatten.  

Deze yogamatten behoren tot de High Qualtiy klasse en kosten dan ook wat meer dan de gemiddelde yogamat. Ben je opzoek naar top kwaliteit en je wilt jezelf daar niet tekort in doen dan is een van deze 3 yogamatten zeker het overwegen waard.

Klik hier voor de Manduka Pro Review

Manduka Pro Yogamat Review Manduka heeft een uitstekende reputatie in de yogamat industrie voor het maken van mooie en duurzame matten.

de 3 beste yogamatten

Klik hier voor de Liforme yogamat Review

De Liforme yogamat is een unieke en revolutionaire yogamat, gemaakt door Yogi’s voor Yogi’s, en is het resultaat van vijf jaar van intensieve research.

Klik hier voor de Jade Harmony Professional Review

De Jade Harmony Professional Yogamat van Jade Yoga wordt gemaakt van mileuvriendelijk natuur rubber met hele goede anti-slip eigenschappen.

De 3 Beste Yogamatten - Vergelijkingstabel

Celstructuur van een Yogamat

Een open celstructuur wil zeggen dat de mat het vermogen heeft om vocht te absorberen. Een mat met een dichte celstructuur neem dus geen vocht op. De Manduka Pro yogamat heeft een dichte celstructuur maar weet dankzij de superieure anti-slip laag ook bij vocht zijn grip te behouden.

Van deze drie yogamatten is de Manduka Pro de meest verkochte yogamat. Waarschijnlijk te danken aan zijn superieure kwaliteit en levenslange garantie. 

Manduka Pro The Rolls Royce onder de Yogamatten

De Manduka Pro Black Mat heeft ook een XL variant deze kost circa 100 euro en is 216 cm lang, 66 cm breed, 6 mm dik en 4300 gram. Ideaal voor Yogi’s die de voorkeur geven aan een wat langer en breder yogamat en te prefereren voor Yogi’s die langer zijn 1.80 m.

Van deze drie yogamatten is de Manduka Pro de meest verkochte yogamat. Waarschijnlijk te danken aan zijn superieure kwaliteit en levenslange garantie. 

Benieuwd naar de Bestsellers bij Amazon.nl klik op de banner voor een totaal overzicht.

Vitamines en supplementen online kopen
GezondheidGezondheid
Mooi en gezondMooi en gezond