Welkom op mijn site. Een site met tips, info en reviews over yoga, meditatie en verwante producten.

RajWie ben ik, even een korte intro. Mijn naam is Raj en ben al ruim 30 jaar fan van yoga, meditatie en spiritualiteit.

Moet zeggen, een bijzondere reis tot nu toe, yoga opleidingen en cursussen gevolgd, diverse keren naar India geweest voor spirtitueel onderricht, cursussen, lezingen en yoga- en meditatie lessen gegeven.

De laatste paar jaren toegespitst op het 1 op 1 coachen van mensen over de wetten van het universum, zoals de Law of Attraction.  Deze wetten stellen je in staat je leven bewust te sturen en omstandigheden te creeren die jij leuk vindt.

Yoga en meditatie zijn uitstekende tools om te ontstressen en tot rust te komen. Maar het wordt pas leuk als je het door hebt hoe deze tools in samenhang met de wetten van het universum gebruikt kunnen worden om je eigen werkelijkheid te creeren.

Mijn coaching staat garant voor bewustzijnsverruiming met verrassende resultaten op lichamelijk, emotioneel, spiritueel en ook op materieel niveau.

Vooral het laatste is een belangrijk element in ons leven. Immers we willen allemaal een mooi huis, een auto, vakantie, goede relatie en gezondheid en vele andere dingen die ons leven rijker maken.

Wil je meer weten over mijn coaching stuur me dan een mailtje naar yogayogi1008(at)gmail.com.

Namaste,

Raj

Close Menu